Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ώρα για βόλτα...

Θα σας αποχαιρετήσουμε προς το παρόν
γιατί θα πάμε μια βόλτα στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας,

όπου σύμφωνα με πληροφορίες γίνετε το αδιαχώρητο...αναφέρουν χιλιάδες κόσμου...
επισκέπτες από όλη την Πελοπόννησο και όλο το νομό...
Θα δούμε και θα σας πούμε αύριο-μεθαύριο.

...και μερικές φωτογραφίες από τις πρώτες μας επισκέψεις 


6 σχόλια:

  1. Παρακαλώ πολύ να μας εξηγήσετε πως βρήκατε τα e mail μας όπου και μας στείλατε το link, να απαντήσετε στον καθένα επωνύμως και προσωπικά και μετά τα λέμε....ασχολούμαι και στηρίζω τα blog πολλά χρόνια και είμαι πολύ τσαντισμένος με αυτό που κάνατε!!!!Αν δεν πράξετε σύντομα όχι μόνο δεν θα προωθήσω το blog το οποίο κατά τα άλλα φαίνεται καλό αλλά θα σας hackaro πριν καλά καλά αρχίσετε και το εννοώ΄.....
    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Α.ΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Α. ΜΠ! Δικαιολογήστε ωστόσο, καθώς όπως φαίνεται είστε "καινούριοι" στο χωρό των blog.
    Βασικό και αδιαμφισβήτητο στοιχείο του blogger είναι να σέβεται ΑΠΟΛΥΤΑ τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, να μην ενοχλείε με άσκοπα e-mail, να μην επαναλαμβάνεται... και πολλά άλλα που φαντάζομια αν αντέξετε στην blogοσφαιρα θα τα μάθετε! Απλώς για να αντέξετε πρέπει να ακουλουθήσετε τουλάχιστον αυτα τα βασικά!

    Με εκτίμηση


    ΠΑΥΛΟΣ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη για την αδράνεια μας αλλα κάτι η απουσία του ενος στην Αθήνα, κατι η περιπλανήση των αλλων στο πανυγήρι της Κυπαρισσίας και οι βόλτες σε Πεταλίδι και Καλαμάτα μας αφησαν λίγο ανενεργούς...
    Αληθεια ειναι βέβαια οτι έχουμε ξενερώσει λίγο, αλλά θα μας περάσει πιστεύουμε γρήγορα.

    Α.Μπ. καταρχάς δεν λαμβάνετε υπόψη σας την παράκληση για αναγραφή του ονόματος σας.
    Δεύτερο, χρησιμοποιείτε πληθυντικό. Σας έχουν διορίσει κάποιοι εκπρόσωπο τους;
    Τριτο, να απαντήσουμε στον καθένα προσωπικά θα ήταν εφικτό αν μας το ζητούσαν με ένα μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας.
    Θα μπορούσαμε να σας πούμε οτι τα mail σας τα βρήκαμε hackαροντας σας -αφού μπορεί να μας hackαρει ο/η Α.Μπ. γιατί να μην μπορούμε κι εμείς;-.
    Αλλά δεν έγινε έτσι.
    Για να καταλάβετε ότι δεν είμαστε τυχαίοι και ότι έχουμε αξίες και αρχές, τα παραπάνω σχόλια αν και θα μπορούσαμε να τα διαγράψουμε απλά και συνοπτικά και να μην στεναχωριομαστε, δεν το κάναμε.(θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και γι προβοκάτσια...)
    Υπάρχει e-mail για επικοινωνία με το blog και τους διαχειριστές του και απ ότι είδαμε δεν έχει σταλεί μήνυμα διαμαρτυρίας, μόνο κάποια μηνύματα ευχών από κάποια αλλά blog λάβαμε.
    Λοιπόν για να τελειώσει το παραμύθι.
    Οι μόνοι που έλαβαν μήνυμα από το συγκεκριμένο blog είναι οι εξής λίγοι: κάποια blog της Μεσσηνίας με εμφανές e-mail και μερικοί φίλοι και γνωστοί των διαχειριστών του, με την ενημέρωση απλά της λειτουργίας του.
    Απο κεί και πέρα είναι θέμα δικό τους.
    Αν κάποιος ή κάποιοι από τους φίλους ή τους γνωστούς μας διακατέχονται από μανία καταδίωξης, πιστεύοντας ότι τους υποκλέπτουν ή τους παρακολουθούν, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε σε προσωπικό επίπεδο.
    Αν αφελώς κάποιος ή κάποιοι πιστεύουν ότι μέσα στα δισεκατομμύρια(?) μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διακινούνται καθημερινά θα ήταν δύσκολο να βρούμε το e-mail του(ς), ας κοιτάξουν ποσά μηνύματα έχουν προωθήσει μη κάνοντας χρήση της κρυφής κοινοποίησης εκθέτοντας τα προσωπικά δεδομένα(?) όλων των επαφών τους σε μικρό ή μεγάλο αριθμό αναγνωστών, σε τρίτους, μιας και ένα τέτοιο μήνυμα μπορεί να έχει μια χαοτική διαδρομή και χιλιάδες-εκατομύρια αναγνώστες.
    Και δεν πιστεύουμε Α.Μπ. εσείς να μην έχετε στείλει τέτοια μηνύματα, εκθέτοντας τις επαφές σας σε τρίτους ούτε φυσικά πιστεύουμε ότι κάποιος που σας έχει συμπεριλάβει στις επαφές του δεν σας έχει εκθέσει καθαυτό τον τροπο.
    Για το μόνο που μπορείτε να μας "κατηγορήσετε" είναι για κάποιου είδους "spamming" -αν και οφείλουμε να πούμε οτι δεν ήταν στις προθέσεις μας η αποστολή δεύτερου μηνύματος σε κανέναν- και όχι για ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ γιατί εμείς ούτε προσωπικά δεδομένα κανενός έχουμε, ούτε έχουμε βάση για την φύλαξη τους, ούτε έχουμε προωθήσει σε οποιονδήποτε τρίτο κάτι... γιατί πολύ απλά ούτε τη δυνατότητα έχουμε, ούτε το επιθυμούμε και κάνουμε πάντοτε χρήση της κρυφής κοινοποίησης όταν στέλνουμε σε παραπάνω από έναν μήνυμα.
    Τέλος, μιας και σκεφτόμαστε μετά από αυτή την εξέλιξη να διαγράψουμε το blog, μιας και είμαστε σε δίλημμα για το τι θα κάνουμε. Προκαλούμε τον/ην Α.Μπ. να μας hackαρει. Από την όλη διαδικασία θα βγουν και χρήσιμα συμπέρασμα για το επίπεδο ασφαλείας της google, για τις δυνατότητες του/ης Α.Μπ.( το καλύτερο θα είναι να μπει και να κάνει μια ανάρτηση του τύπου: " δεν αστειεύομαι" ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παράλειψη,
    το παραπανω σχόλιο υπογράφετε απο τους διαχειριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Παύλο,

    ναι όντως είμαστε νέοι στο χώρο των blogs με την έννοια της διαχείρισης και μόνο.

    Χρόνια τώρα ήμασταν συντάκτες και συνεργάτες αρκετών blogs και κυρίως υποστηρικτές τους μιας και είναι η κυριότερη πηγή ενημέρωσής μας.

    Η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή από μέρους μας καθώς επίσης είναι αδιαμφισβήτητο είναι ότι όχι μόνο τα προστατεύουμε αλλά και υπερασπιζόμαστε την διαφύλαξη τους.

    Φυσικά, όσο αναφορά το γεγονός παραπάνω δεν μιλάμε για εγγεγραμμένους χρήστες του blog.

    Tώρα για την επανάληψη που γράφεις, μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος?

    Αν μιλάς για τις αναδημοσιεύσεις που αναρτουμε αυτές γίνονται με τον ποιο τίμιο τρόπο -πράγμα που δεν κάνουν άλλα blog- και με σεβασμό στον συντάκτη και το blog απ όπου το πήραμε, δημιουργώντας link που μεταφέρει τους αναγνώστες στο συγκεκριμένο άρθρο και blog.

    Η αρχική μας σκέψη αυτή ήταν, να συγκεντρώνουμε όλες τις αναρτήσεις και δημοσιεύσεις για την Μεσσηνία σε έναν χώρο, να κάνουμε τα σχόλιά μας και τις προτάσεις μας και οι αναγνώστες bloggers ή μη να έχουν συγκεντρωτικά το σύνολο των δημοσιεύσεων ώστε κάνοντας μια γρήγορη ανάγνωση να εστιάζουν στο άρθρο που τους ενδιαφέρει και να οδηγούνται μέσω του link στο blog που έχει αναρτηθεί και να έχουν και εικόνα των τυχών σχολίων που υπάρχουν στην αρχική ανάρτηση.

    Ευχαριστούμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά να μάθουμε... αν δεν καταφέρει να μας hackαρει ο/η Α.Μπ.

    Για να δούμε, ίσως και να μην υπάρχουμε στο μέλλον...

    Οι διαχειριστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποτε θα επιστρεψετε?
    Τελικά δεν σας "χακεραν"? (Δεν ειναι και πολυ ευκολο... επειδη δηλωσε καποιος κατι να το πραγματοποιησει κιολας)
    αντε ελατε...

    Δημητρης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine