Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με …έβαλε ο Διάβολος να καλλιεργώ χασίς !!

Αυτό ισχυρίστηκε στην απολογία του απόστρατος αστυνομικός που συνελήφθη με … 99 γλάστρες χασίς.
Το Πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Καλαμάτας …πείστηκε; και μείωσε την ποινή του από τα 12 χρόνια σε …7 !
Τον Ιούλιο του 2008 65χρονος απόστρατος αστυνομικός
συνελήφθη γιατί βρέθηκε να καλλιεργεί 99 δενδρύλλια χασίς. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν 55 γραμμάρια χασίς ανακατεμένο με σπόρους, ένα περίστροφο, 7 πυροκροτητές, εκρηκτικά και σπόροι χασίς. Κατά την διάρκεια της πρώτης δίκης είχε ισχυριστεί ότι καλλιεργούσε τα δενδρύλλια να χρησιμοποιεί ως αφέψημα για το σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο πάσχει, ενώ σήμερα είπε ότι τον έβαλε ο ..διάολος. Κατά την διάρκεια της απολογία του ζήτησε συγνώμη από το Δικαστήριο ,παραδέχθηκε το λάθος του, και στην επισήμανση της έδρας ότι ως πρώην αστυνομικός δεν θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος για κανένα αδίκημα και πολύ περισσότερο για ναρκωτικά, ο κατηγορούμενος έσκυψε το κεφάλι.
Η πρωτόδικη απόφαση ήταν για φυλάκιση 12 χρόνων και 10 μηνών και χρηματική ποινή 3.600 ευρώ. Ενώ το εφετείο σήμερα αναγνωρίζοντας τον πρότερο έντιμο βίο του κατηγορούμενου μείωσε την ποινή του σε 7 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση και 2.000 ευρώ χρηματική ποινή. 
 
http://newsmessinia.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΙΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine