Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!!!!!!

γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής

Πέρασε ο καιρός και ο Νοέμβρης πλησιάζει!
Τα κόμματα προσπαθούν να ελέγξουν τις διαδικασίες για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων και …αρχίζει , στις περισσότερες των περιπτώσεων το γλέντι!!!!!

Καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις υποψηφιότητας, ώστε να επιλέξουν τους καταλληλότερους. Δέχονται μάλιστα και ετεροπροτάσεις και αυτοπροτάσεις!!!!!! Έτσι θα έχουν όλους τους υποψηφίους που οι ίδιοι θέλουν να ηγηθούν μιας τέτοιας προσπάθειας, όσο και εκείνους που η κοινωνία ενδεχομένως, ανεξάρτητα από την βούληση των ιδίων, θεωρεί ότι είναι ικανοί για κάτι τέτοιο!

Για το Δήμο Τριφυλίας αυτοπροτάθηκε ο Πετρόπουλος και ετεροπροτάθηκε ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος! Δηλαδή , κάποιος πολίτης, ενδεχομένως φίλος του, (εν γνώσει του ιδίου ή όχι δεν ξέρουμε) τον πρότεινε ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής , ώστε να κατεβεί υποψήφιος δήμαρχος!!!
Αποδέχτηκε την πρόταση που είχε γίνει για να είναι υποψήφιος, αλλά, μετά από τις πρώτες διαβουλεύσεις ανακοίνωσε δια του τύπου, ότι για προσωπικούς λόγους αποχωρεί και δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος!!!

((Το ΠΑΣΟΚ, για λόγους που δεν γνωρίζω, ούτε χρήζει υποψήφιο τον έτερο ενδιαφερόμενο, κο Θανάση Πετρόπουλο, που είχε δηλώσει ενδιαφέρον, ούτε και απευθύνεται σε κάποιον άλλον από τα μέλη του ή την ευρύτερη δεξαμενή των φίλων του, ώστε να βρει άλλον ή άλλους ενδιαφερόμενους……))

Μετά από λίγο όμως, επανέρχεται ο κος Σωτηρόπουλος και δηλώνει και πάλι ενδιαφερόμενος! Προφανώς, ή έπαυσαν να υπάρχουν οι λόγοι που τον έκαναν να αποχωρήσει ή οι σκοποί για τους οποίους επικαλέσθηκε αυτούς τους λόγους, δεν είχαν την κατάληξη που ενδεχομένως επεδίωκε!

Επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ, σε νέο κύκλο συζητήσεων και διαβουλεύσεων, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επισήμως καταλήξει κάπου!!!

Εύκολα, μπορεί να καταλάβει κανείς, αν μη τι άλλο, την σοβαρότητα , μεθοδικότητα και πολιτική διορατικότητα που έδειξαν στην διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης , οι εμφανείς αλλά και αφανείς διαχειριστές του ΠΑΣΟΚ!!!!!!!
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίει ή να γελάει κανείς με τα τερτίπια των υποψηφίων ….. αλλά και των υπευθύνων του ΠΑΣΟΚ!!!
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!!!!

Και πάμε και στην Ν.Δ.

Οι τρεις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στην Ν.Δ. για το χρίσμα ήταν των
Παπαθεοδοσίου, Ανδρινόπουλου και Τσίγγανου!!!!

Οι κομματικοί της Ν.Δ. θεώρησαν υποδεέστερες των περιστάσεων και τις τρεις υποψηφιότητες και κάλεσαν τον κο Κατσίβελα, άνδρα της εξαδέλφης του κου ΣΑΜΑΡΑ, από το πουθενά και προφανώς λόγω συγγένειας, του έδωσαν το χρίσμα!!!!!!!!

Οι τρεις υποψήφιοι, που λογικά, πρέπει να είχαν προσβληθεί από την συγκεκριμένη ενέργεια την αποδέχθηκαν και με δηλώσεις τους μερικοί από αυτούς μιλούσαν για ιδιαίτερες συναντήσεις με τον Πρόεδρο κλ.π. και στήριξαν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα!!!!!

Όταν διαπίστωσαν το ασυμβίβαστο οι κομματικοί της Ν.Δ. του Κου Κατσίβελα, μετά από πολλές αναβολές και πισωγυρίσματα και άλλες συναντήσεις, αγνόησαν για δεύτερη φορά, τους (3)τρεις επισήμως υποβάλλοντες δήλωση υποψηφιότητας.
Μετά από άκαρπες συναντήσεις που είχαν με τους υπευθύνους του κόμματος, (στους οποίους αγνοήθηκε επιδεικτικά ο κος Παπαθεοδοσίου), ο κος Τσίγγανος προχώρησε σε ανακοίνωση της υποψηφιότητας του……

Τις αμέσως επόμενες ώρες η Ν.Δ. ανακοινώνει τον κο Κώστα Κόλλια, παλαιό υποψήφιο βουλευτή, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αθήνα ως χρισμένο κομματικό υποψήφιο!!!!!!

Έτσι έχουν τα πράγματα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine