Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

'Ερχονται γεννητούρια στη Βουλή...και τη μια την ξέρουμε

Σε ... "ενδιαφέρουσα" βρίσκονται οι νεότερες βουλευτίνες των δύο μεγάλων κομμάτων, γεγονός πρωτόγνωρο για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ και η Μίκα Ιατρίδη, βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ θα γεννήσουν στις αρχές του 2011.
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, οι δύο γυναίκες είναι και κολλητές φίλες παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε... αντίπαλα στρατόπεδα. Η Μίκα που περιμένει αγοράκι και η Νάντια που θα φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της γνωρίστηκαν πέρυσι στην ορκωμοσία της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Ήταν τα πρωτάκια στα έδρανα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτομάτως μια νέα φιλία, πέρα από κομματικά προγράμματα και περιορισμούς.
Και οι δύο πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται πως είναι οι προστατευόμενες της Βουλής. Ξαφνικά οι άνδρες βουλευτές έγιναν υπερπροστατευτικοί και η ολομέλεια της Βουλής που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, θα είναι σαν μιά μεγάλη αγκαλιά για τις δυό εγκυμονούσες.
Πηγή  Έθνος της Κυριακής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine