Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Στελέχη ΠΑΣΟΚ - Αφήνουν τις …πικρίες και στηρίζουν τον Τάσο Τσορώνη !!

« Γκρίνιες » για λάθος επιλογές προσώπων από τον Δημήτρη Καφαντάρη !
Αργά αλλά σταθερά ακολουθεί ανοδική πορεία η υποψηφιότητα του Τασου Τσορώνη για τον Δήμο Πύλου –Νέστορος βάζοντας γερά τα θεμέλια για την επικράτηση του συνδυασμού του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ήδη τα κομματικά στελέχη και οι φίλοι του Κυβερνώντος κόμματος αρχίζουν να προσχωρούν ομαδικά στον συνδυασμό του Δημάρχου Νέστορος αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές πικρίες και τις προσωπικές φιλοδοξίες . Τα μηνύματα που φθάνουν από τις έδρες των καταργούμενων Καποδιστριακών δήμων είναι εντυπωσιακά χαρακτηριστικό παράδειγμα το Βλαχόπουλο του δήμου Παπαφλέσσα όπου ο Τάσος Τσορώνης αναμένεται να «πιάσει » ποσοστά ….Κρήτης σε αντίθεση με τον Δημήτρη Καφαντάρη που οι επιλογές του για την στελέχωση του συνδυασμού του στον συγκεκριμένο δήμο κρίνονται …απογοητευτικές ακόμα και από τους ποιο θερμούς υποστηρικτές του .

http://newsmessinia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine