Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ούτε και χθές βγήκε υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Τριφυλία




Ούτε και στην χθεσινή δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση των στελεχών των τοπικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Φιλιατρών Γαργαλιάνων και Κυπαρισσιας κατάφεραν να αναδείξουν υποψήφιο Δήμαρχο.
Σε μια τρίωρη συνεδρίαση που είχαν στο Φουρναράκειο πνευματικό κέντρο Φιλιατρών αναπτύχθηκαν απόψεις για την συσπείρωση του χώρου και έγινε προσπάθεια να τεθούν όλες οι παράμετροι την κοινής υποψηφιότητας.

Τελικώς δεν ελήφθη κάποια απόφαση ...........

μέχρι τις 00:30 όπου τελείωσε η σύσκεψη και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την τρίτη και φαινομενικά τελευταία συνεδρίαση (μάλλον αύριο Πέμπτη) για να καταλήξουν.

Το θέμα είναι ότι ενώ η αντίθετη πλευρά φαίνεται διαλυμένη και δεν μπορεί να καταλήξει σε υποψήφιο, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αντί να το εκμεταλλευτούν αυτό και να έχουν ήδη καταλήξει στον υποψήφιο και αυτή την στιγμή να οργώνουν την Τριφυλία για να καταθέτουν την πρόταση τους στους πολίτες αυτοί αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις λες και ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι απεριόριστος.

Έστω και την ύστατη στιγμή ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπάρξει συνεννόηση για έναν κοινό υποψήφιο να οδηγήσει σε συσπείρωση του χώρου και να κερδηθεί ο Δήμος.
Μην τον προσφέρουν άθελα τους "απλώχερα" στην ΝΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine