Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ. Αυτη τη φορά όμως για τη συμμετοχή ή μη στα ψηφοδέλτια. Tσιγγανος στη Ν.Δ. ή Τσιγγανος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Φήμες που υφέρπουν και χαμηλόφωνες συζητήσεις στα ''καφενεία'' της πόλης λένε ότι οι ζυμώσεις εξακολουθούν να συμβαίνουν και ότι το παρασκήνιο ακόμη εξελίσσεται. Έτσι λοιπόν, διαρρέεται ότι υπάρχουν πιθανότητες ο Παναγιώτης Τσίγγανος τελικά να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Κόλλια. Ποιος θα έχει την υπαιτιότητα και την ευθύνη για αυτή την εξέλιξη προς το παρόν ελέγχεται...

Πέρα από αυτό όμως, πλέον υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δούμε έναν άλλον Τσίγγανο, τον Σωτήρη αυτή τη φορά, (εξάδελφος του Παναγιώτη) να κατέρχεται υποψήφιος με το συνδυασμό του Δ. Σωτηρόπουλου!
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Σωτήρης Τσίγγανος προέρχεται από το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος ως ανεξάρτητος. Τότε είχε κατηγορηθεί από το επίσημο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι ουσιαστικά βοήθησε να μην εκλεγεί ο χρισμένος υποψήφιος Θανάσης Πετρόπουλος. 

Άρα τι άποψη έχει γι' αυτό το σενάριο ο κ. Πετρόπουλος;
Περισσότερα σε λίγες ημέρες...


 

Γνωστή και "αμαρτωλή" η ιστορία των προηγούμενων δημοτικών εκλογών σε σχέση με την οικογένεια Τσίγγανου...

Ο Παναγιώτης λογικό είναι να θεωρείται κομμένος -και από τον ίδιο- μιας και τώρα θα πρέπει να δώσει τη μάχη του σταυρού και μετά την "ζεϊμπεκιά" που έκανε, απογοήτευσε πολλούς οι οποίοι, ίσως, να του γυρίσουν την πλάτη...Θεωρεί ότι η "σταυροφορία" θα είναι πολύ δύσκολη.
Τώρα, αν η "υπαιτιότητα" του ενδεχόμενου κοψίματος είναι από "ΠΑΝΩ" δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ένα μήνυμα του Αντ. Σαμαρά στους κομματάρχες της Μεσσηνίας "Όλα τα γίδια στο μαντρί" .

Αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Σωτήρης Τσίγγανος έχει παραιτηθεί ή διαγραφεί από την νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και την Τ.Ο. ???? (? έχει παραδώσει την κομματική του ταυτότητα?)
Οι πιθανότητες να τον δούμε στο ψηφοδέλτιο του Σωτηρόπουλου, μετά το ναυάγιο της προηγούμενης ανεξάρτητης καθόδου, είναι ίσες με το να πουλήσουν οι παραγωγοί το λάδι τους φέτος 5€ το κιλό.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/9, 16:25 : Όπως σωστά μας πληροφορεί το kopanakinews.wordpress.com υπάρχει παρεμφερής ανάρτηση στο http://kyparissia-press.blogspot.com  -με πολλά σχόλια-. 
Εμείς όμως, θα συμφωνήσουμε απόλυτα μ' ένα από αυτά. Με το σχόλιο του κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου (ΜSc) που θλίβεται.
Κι Εμείς...

2 σχόλια:

  1. Πείτε μας ότι πιθανότατα στο ψηφοδέλτιο του Σωτηρόπουλου θα συμπεριληφθεί και ο κ. Σαπέρας....
    να μας στείλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε συνΙστολογε.Με φιλικη διαθεση σε ενημερωνω οτι το αρθρο οπως αναπαραγεται-αναδημοσιευεται απο το Blog σας φυσικα και ανηκει στο Kyparissia News Blog.
    Η παραπομπη δεικνυει την προελευση.
    http://kyparissia-news.blogspot.com/2010/09/t_28.html
    Επισης θεωρω σωστο, να σε ενημερωσω οτι αντιστοιχα εχω επικοινωνησει με το Κyparissia-press και εχω ζητησει συγνωμη διοτι για λογους τεχνικους-πρακτικους,εχω προσθεσει στο αρθρο μου φωτο του Σ.Τσιγγανου(δεν υπηρχε στο διαδικτυο φωτο του)και ετσι την απεσπασα απο τη δικη τους δημοσιευση.Ατοπημα μου η μη αναφορα της πηγης της φωτο.
    Οσο για την ουσια του αρθρου θα ανακαλυψεις τη διαφορα οταν αναγνωσεις και τα 2 αντιστοιχα.
    Εγω υποστηριζω οτι μπορουν καλλιστα να κατεβουν και οι 2 και δεν υπαρχει διαδραστικος συνδυασμος γεγονοτων μεταξυ των Τσιγγανων.Δεν αποκλειω τιποτα,ενω το Kyparissia Press αναφερει οτι αν δεν κατεβει ο Παναγιωτης θα κατεβει ο Σωτηρης με σκοπο τη συγκεντρωση ''οικογενειοκρατικων'' ψηφων.
    Αυτο φυσικα στο παρασκηνιο ειναι γνωστο οτι δεν ισχυει διοτι τα 2 εξαδερφια δεν διαγουν και τις καλυτερες σχεσεις εδω και 4 χρονια περιπου,απο τις προηγουμενες εκλογες.
    Στη διαθεση σου για οποια διευκρινηση και συζητηση.
    Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine