Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Θα έχουμε εξελίξεις, απ΄ ότι φαίνεται στην Τριφυλία...

Ανακοινώνει παραίτηση από τη διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας ο Παναγιώτης Τσίγγανος????

Γράφει ο πρώην Διαχειριστής του Φιλιατρά news

Την παραίτηση του από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες - αν όχι το επόμενο εικοσιτετράωρο- ο μέχρι στιγμής ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προχθεσινή συνάντηση των υποστηρικτών του που έγινε σε ξενοδοχείο της Κυπαρισσίας (δεν το λέμε για να μην γίνει διαφήμιση) ακούστηκαν διάφορες απόψεις και οι πληροφορίες που μας μετέφεραν λένε ότι οι περισσότεροι επιθυμούν να παραιτηθεί από την διεκδίκηση ενώ ο "σκληρός πυρήνας" των υποστηρικτών του λένε να τραβήξει μέχρι τέλους.

Πληροφορίες που μας ήρθαν χθες  το βράδυ αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Τσίγγανος μετά την σύσκεψη στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στις 6 Σεπτεμβρίου και ενώ είχε ληφθεί η απόφαση για δημοσκόπηση στην Τριφυλία, κατέβηκε στην Κυπαρισσία και δήλωσε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα και έτσι ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Όμως τα "κακά μαντάτα" έφτασαν αμέσως στην Ρηγίλλης όπου σε έκτακτη σύσκεψη ανάμεσα σε Κόλλια Μιχαλολιάκο και Ανδρινόπουλο, αποφασίστηκε να δοθεί το χρίσμα στον Κώστα Κόλλια.
Το "παιχνίδι" από εκείνη την στιγμή στην πολιτική σκακίερα μέτραγε αντίστροφα για τον Παναγιώτη Τσίγγανο με αποτέλεσμα να δέχεται ισχυρές πιέσεις για αποχώρηση.
Ήρθε και η πρόταση συστράτευσης από τον Κώστα Κόλλια και όπως φαίνεται η χθεσινή συνάντηση του Κου Τσίγγανου με μέλος ή μέλη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας δρομολόγησε εξελίξεις.
Όπως μάθαμε αργά χθες το βράδυ ο Παναγιώτης Τσίγγανος σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι σήμερα θα συναντηθεί με τον Κώστα Κόλλια για να συζητήσουν.

Χθες με ανάρτηση μας, ΠΡΩΤΟΙ σας είχαμε προϊδεάσει ότι επίκειται παραίτηση του Τσίγγανου.
Σήμερα όπως δείχνουν τα πράγματα το Φιλιατρά Νews θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά πανηγυρικά στο ρεπορτάζ του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine