Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Κώστας Κόλλιας υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τριφυλίας με χρίσμα απο την Νέα Δημοκρατία


Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο
του Φιλιατρά Νews.
Ο Κώστας Κόλλιας θα είναι το πρόσωπο που θα στηρίξει επίσημα η ΝΔ στον Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και απόλυτα διασταυρωμένες του Φιλιατρά News.
Μια είδηση που εντός των επομένων ωρών θα επιβεβαιωθεί και αυτή πανηγυρικά. Όπως επιβεβαιωθήκαμε και με τον Πέτρο Τατούλη.

Άραγε από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ να περιμένουμε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο ως ανεξάρτητο;

UPDATE Το παρασκήνιο που προηγήθηκε


Στις 9 το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου στο γραφείο του γραμματέα αυτοδιοίκησης και βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τοπικών στελεχών του κόμματος της ΝΔ από την Τριφυλία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στην τότε σύσκεψη είχαν πάρει μέρος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος από Γαργαλιάνους, ο Κώστας Κόλλιας από τα Φιλιατρά και Παναγιώτης Τσίγκανος από την Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε το Φιλιατρά News εκείνο το βράδυ όλα συνέτειναν στην στήριξη του Κώστα Κόλλια για υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.
Μάλιστα είχε προταθεί απο την Ν.Δ. η υποψηφιότητα στον Κόλλια και είχε γίνει αποδεκτή.
Αντίδραση σε αυτό και μάλιστα μεγάλη είχε ο Παναγιώτης Τσίγγανος από την Κυπαρισσία και οι "κακές γλώσσες" λένε ότι είπε «Εγώ κάτω από τον Κόλλια δεν μπαίνω!!!!»

Φυσικά εκείνο το βράδυ η υπόθεση χρίσμα από την ΝΔ πάγωσε και δεν δόθηκε συνέχεια.
Χθες το απόγευμα όπως πρώτο έγραψε το Radio936 ο Παναγιώτης Τσίγγανος ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τον Δήμο Τριφυλίας.

Τα "νέα" ταξίδεψαν μέχρι την Ρηγίλλης και έτσι αργά χθες το βράδυ αποφασίστηκε να δοθεί το πράσινο φως για την επίσημη υποστήριξη από την ΝΔ του Κώστα Κόλλια στον Δήμο Τριφυλίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine