Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Θα αποσυρθεί ο Τσίγγανος από την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Τριφυλίας;

Γράφει ο πρώην Διαχειριστής του Φιλιατρά news

Το ενδεχόμενο παραίτησης του από υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας σκέφτεται στην άκρη του μυαλού του ο Παναγιώτης Τσίγγανος καθώς οι πιέσεις που δέχεται τόσο από την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας όσο και την Ρηγίλλης είναι μεγάλη προκειμένου να μην χαθεί ο Δήμος όπως υποστηρίζουν.

Ο Παναγιώτης Τσίγγανος φαινομενικά για την ώρα αρνείται σθεναρά το ενδεχόμενο αυτό αλλά στην άκρη του μυαλού του υπάρχει το σενάριο αυτό αν υπάρξει περαιτέρω πίεση να αποχωρήσει.
Το γεγονός είναι ότι η υποψηφιότητα ..........

του χωρίς την στήριξη του κόμματος είναι δύσκολη καθώς ο αντίπαλος του Κώστας Κόλλιας είναι ήδη ο επίσημος χρισμένος υποψήφιος από την
Ρηγίλλης αλλα έχει εκφράσει την πρόταση του για κοινή πορεία με τον Τσίγγανο στην εκλογική μάχη. Η απάντηση που θα δώσει ο κος Τσίγγανος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η πληροφορία μας ήρθε χθες το πρωί από πολύ αξιόπιστη πηγή ότι σήμερα Κυριακή ο Παναγιώτης Τσίγγανος θα έχει συνάντηση με μέλη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας όπου αναμένεται να τον πιέσουν να παραιτηθεί για να μην βλάψει την παράταξη.
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναγιώτης Τσίγγανος νιώθει μια πικρία από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ για το γεγονός ότι δεν έδωσαν σε εκείνον το επίσημο χρίσμα αλλά στον αντίπαλο του Κώστα Κόλλια.
Σας είχαμε μεταφέρει το παρασκήνιο της συνάντησης Κόλλια Τσίγγανου και Μιχαλολιάκου στο γραφείο του τελευταίου στην Ρηγίλλης.
Όπως και να έχει το θέμα, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τις προθέσεις του κου Τσίγγανου. Πάντως -προσωπική μας εκτίμηση αυτό- οι πιθανότητές να προχωρήσει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα του είναι λίγες.


την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010
πατήστε στο link για να δειτε και τα σχόλια των αναγνωστών του Φιλιατρά news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine