Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Θετική απάντηση στον Τατούλη από τον Χρ. Μαλαπάνη

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Χρ. Μαλαπάνης μετά τη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ στην Αθήνα με τον Πέτρο Τατούλη συμφώνησε να συμμετάσχει ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας στο ψηφοδέλτιό του το οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είχαν προηγηθεί έντονες πιέσεις από υψηλά ιστάμενο στην κομματική ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ προς τον Χρ. Μαλαπάνη, οι οποίες έκαμψαν τις αντιρρήσεις του και τελικά χθες το πρωί αποφάσισε να είναι υποψήφιος. Σήμερα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα επίσημη ανακοίνωση του κ. Μαλαπάνη με την οποία θα γνωστοποιείται η και επίσημα η κάθοδός του στις εκλογές για την περιφέρεια από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.
Πάντως, αύριο, εκτός απροόπτου, αναμένεται η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος»του κ. Τατούλη στους 5 νομούς της Πελοποννήσου.
πηγή: ΕΡΑ 
 http://newsmessinia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν περνούν από κανενός είδους ελέγχο.
Δημοσιεύονται κατ' ευθείαν, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ο εκάστοτε σχολιαστής φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει.
Εμείς δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν.
-Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους να μην αποστέλλουν εντελώς ανώνυμα σχόλια, αλλά να χρησιμοποιούν το όνομά τους και τα αρχικά του επωνύμου τους για να υπάρχει μια σωστή ροή στην ανταλλαγή σχολίων.-

Σας ευχαριστούμε.

Messinia OnLine